PuurZorg ZZP-Makelaar / Zorgorganisatie

PuurZorg
ZZP'er
Terminale zorg
Verpleeg- en verzorgingshuizen
Wijkzorg
PuurZorg

PuurZorg

Iedere (thuis)zorgorganisatie heeft wel eens te maken met tekorten binnen het vaste personeelsbestand. Op dat moment is het wenselijk om een partner naast u te hebben die met u meedenkt naar de beste oplossing.  PuurZorg kan als ZZP-Makelaar, op ieder moment de beste vervangende en/of aanvullende ondersteuning bieden.

“Door een samenwerking met PuurZorg kunt u uw cliënten op ieder moment en tot en met de laatste fase de vertrouwde zorg te kunnen blijven bieden.”

Het flexibel faciliteren van kwalitatieve, gediplomeerde zorgverleners met uiteenlopende achtergronden en nationaliteiten vormt de essentie van onze organisatie: hierdoor kunnen wij inspelen op iedere zorgvraag.

Verpleeg- en verzorgingshuizen
Wijkzorg
Terminale zorg

PuurZorg staat voor kwaliteit en continuïteit van zorg, met aandacht voor de klant!
Daarmee heeft u een partner die meedenkt, helder is en kennis heeft van zaken.

Voordelen PuurZorg voor de klant:

PuurZorg is buiten kantooruren bereikbaar.
PuurZorg streeft naar continuïteit.
Alle ZZP’ers zijn in het bezit van de juiste documenten en diploma’s, waar de opdrachtgever inzicht in heeft.
Tarieven worden vooraf transparant besproken.
PuurZorg voert een gedegen screening voorafgaand aan het faciliteren van ZZP’ers.
PuurZorg organiseert in samenwerking met bijscholingsinstituten verschillende scholingen.
PuurZorg stelt facturen op in opdracht van de ZZP’ers, zodat dit overzichtelijk wordt aangeleverd.
PuurZorg houdt ZZP’ers op de hoogte van de wet en regelgeving.
 PuurZorg is aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU.

ZZP'er

ZZP’er

Binnen dit label ondersteunen wij als makelaar de zelfstandige zorgondernemers (ZZP’ers), in zowel de intramurale als extramurale zorg. Wij selecteren de ZZP’ers op kwaliteit, ervaring, arbeidsverleden, administratieve correctheid en geschiktheid voor het vak. Door deze bijzonder gedegen screening komt u als (thuis)zorginstelling nooit voor verrassingen te staan.

“Met honderden ZZP’ers in ons bestand, van helpende niveau 2 tot verpleegkundige niveau 5, bedient PuurZorg de cliënten van (thuis)zorginstellingen door heel Nederland.”

Het documentenarchief van de ZZP’er is compleet en correct: zij zijn allen in het bezit van alle wettelijk verplichte documenten om de werkzaamheden als zelfstandige te mogen uitvoeren.

Voordelen van werken met ZZP’ers
Hoge kwaliteit van zorg
Flexibel in te zetten en af te melden
Uurtje factuurtje én Laag ziekteverzuim
Niet aan Arbo verbonden, hierdoor 1 tot 24 uur aaneengesloten inzetbaar
BTW vrijgesteld
Terminale zorg

Terminale zorg

PuurZorg richt zich op alle soorten (thuis)zorginstellingen die met het vaste personeelsbestand geen toereikende zorg kunnen bieden aan cliënten.

Een zeer specifieke vorm van zorg is de terminale zorg die, met bijzonder veel kunde en passie voor het vak, kunnen worden uitgevoerd door de ZZP’ers. Dergelijke zorgvragen zijn met uw vaste personeel nauwelijks in te vullen, simpelweg omdat zij op andere plaatsen in uw organisatie nodig zijn. Wij kunnen hierbij helpen, wanneer deze vraag zich voor doet in uw organisatie.

“Via PuurZorg kunt u uw cliënt tot en met de laatste fase in zorg behouden, waardoor u uw cliënt het vertrouwen en de continuïteit van zorg kan blijven bieden!”

Een zorgvraag kan op maat worden aangevraagd: van 3 uur tot 24 uur per dag!

Het voordeel is dat dergelijke zorgvragen ook net zo snel weer af te melden zijn, wanneer het niet meer nodig is. Uw organisatie zit dus niet gebonden aan contracturen.
En u kunt uw cliënt een extra service bieden!

Verpleeg- en verzorgingshuizen

Verpleeg- en verzorgingshuizen

Heeft u personeelstekorten door ziekte of zwangerschapsverlof of heeft u andere zorgvragen waarvoor u geen eigen personeel beschikbaar hebt?

PuurZorg kan u ondersteuning bieden op (hele) korte en op lange termijn!
U kunt de aanvragen ten alle tijden telefonisch of per e-mail bij ons neerleggen, waarna er op zoek wordt gegaan naar een goede match.

“Uiteraard streeft PuurZorg naar continuïteit, door zoveel mogelijk dezelfde zorgverleners te matchen”

Wijkzorg

Wijkzorg

Personeelstekorten binnen de thuiszorgroutes kunnen binnen uw organisatie ook ontstaan. Vele zorgorganisaties ervaren dit probleem rond de zomerperiode.
Ook op die momenten kan PuurZorg een oplossing bieden.

U kunt de aanvragen ten alle tijden telefonisch of per e-mail bij ons neerleggen, waarna er op zoek wordt gegaan naar een goede match. Samen met de beste kandidaat kunt u vervolgens direct afspraken maken en diensten inplannen!

“Voor wijkroutes, voor zowel op korte- als op lange termijn, kunt u bij PuurZorg terecht!”